Data för demokrati
RapportenStatistikAttitydgrupperTjänsterPilotOm projektet

Tjänster

Data för Demokrati hjälper oss att förstå vilka frågor som engagerar och väcker känslor. Vi kan också se på detaljnivå hur attityderna fördelas över landet.

placeholder

Målgruppsanalys

Genom dataanalys tydliggör vi vilka frågor som engagerar och väcker känslor hos just er målgrupp. Det gör ert kampanjarbete mer träffsäkert och möjliggör att nå grupper ni annars inte skulle nå.

Utbildningsinsatser

Vi bygger utbildningsinsatser där vi kan kombinera målgruppsanalys och lokala lägesbilder. Genom utbildningarna ökar vi kunskaperna om hur läget ser ut, skapar förståelse för hur det kan komma att påverka den egna verksamheten och stärker förmågan att agera.

Lokala lägesbilder och analyser

Genom vårt unika analysverktyg undersöker vi vattendelande attityder ner på stadsdelsnivå. Vi tar här fram lokala lägesbilder som tydliggör hur attityderna fördelas i en stad eller region och erbjuder analyser av hur det kan komma att påverka den egna verksamheten. Utöver hur attityderna fördelas kan vi även visa på högerextrema gruppers aktiviteter lokalt och hur det sett ut bakåt i tiden.

Kontakta oss

Nyfiken på hur vi kan hjälpa er? Hör av er till sara.aarnivaara@expo.se (Projektledare, Data för demokrati) eller klara.ljungberg@expo.se (Utbildningsansvarig)

Om Expo

Expo.se © Stiftelsen Expo
Stockholm Ansvarig utgivare: Daniel Poohl
Stf ansvarig utgivare: Anna Fröjd
All information på expo.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa vid citering.

Kontakt

E-post: info@expo.se
Postadress: Box 12119, 102 23
Stöd vårt arbete mot rasism Bankgiro: 5453-3971
Swish: 123 271 02 59
Om cookies